Om oss

AutocadArchitectural.com är en ledande leverantör av Autocad arkitekritnings och design support tjänster, som stödjer det interna design arbetet hos våra kunder. Förutom 2D shop ritningar, erbjuder vi även BIM tjänster (Building Information Modeling), 3D modellering, 2D till 3D konvertering, bildtolkning och sk walkthroughs.

AutocadArchitectural.com har kunder i Nordamerika, Europa och Aosstralien. Vi är en partner till våra kunder som hjälper till att etablera kontorför dem på distans inom vårt eget kontor.Detta ger våra kunder möjlighet att fokossera på det de gör bäst – arkitektur och interiör design – medan vi fokosserar på att ge dem ritningar och BIM tjänster.

Genom att outsorca arbete till oss kan våra kunder erhålla förmånen av våra skalfördelar och få tillgång till våra lågkostnads resurser i Asien, Östeuropa och Sydamerika. AutocadArchitectural.com har ett stort och erfaret team av arkitekter, civilingenjörer, strukturingenjörer och mekanikingenjörer som är experter inom arkitektritningar och design support.

 

 

Kund utlåtanden

“ ni är verkligen fenomenala! Jag är mycket nöjd med arbetet ni gjorde förra veckan och jag har en ny beställning idag”
Dan Shepardson, Senior Engineer,  Design-Build, PE, LEED AP.... Läs mer
 Våra kunder:        hill    siemens    Astrazeneca
= document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();